Coaching d’equips per empreses: GAMELAN Coach Experience

Workshop en col.laboració amb

logo

.

Què és el Gamelan ?
lrg-20090820090658

El Gamelan és un conjunt instrumental indonesi tradicional, arrelat especialment a Bali i Java

El seu nom prové de la paraula gamel que significa colpejar, és a dir que és una orquestra formada per instruments que es colpegen, anàloga a la percussió occidental.Els instruments utilitzats són metal.lòfons, xilòfons tambors i gongs

El Gamelan és una part important de la cultura a Indonèsia, acompanya al teatre o la dansa i és present a les grans celebracions. Molts pobles tenen un pavelló a l’aire lliure expressament per a l’orquestra de gamelan.

A quí va dirigit el Worhshop?

Aquest Workshop de Coaching a través de la Música va dirigit a grups i equips de treball, directius, etc, que volen experimentar noves maneres d’optimitzar les seves habilitats personals i col.lectives en la realització i el desenvolupament d’objectius comuns. El Workshop és adaptable per treballar directament sobre  les necessitats particulars de cada equip: lideratge, comunicació, coordinació, objectius , creativitat, iniciativa, etc

No són necessaris cap tipus de coneixements musicals per poder participar en aquest Workshop

Objectius

  • Millorar les necessitats particulars de l’equip, des de l’anàlisi de competències, comportaments i dinàmiques internes.
  • Anàlisi de les actituts personals dins de l’equip i les seves implicacions  en  el desenvolupament eficaç del col.lectiu
  • Descobrir noves estratègies de lideratge
  • Experimentar les habilitats dels músics professionals per poder treballar en equip.
  • Gaudir d’una experiència única en equip a través de la Música.

Metodologia:

Cada equip és únic perquè cada persona que forma part de l’equip és única.  Aquesta idiosincràsia especial i específica de cada equip fa que, identificar aquesta realitat sigui fonamental per optimitzar les virtuts i desenvolupar les àrees de millora de cada grup de treball.

El Gamelan Coach Experience és un Workshop versàtil que es dissenya concretament per a cada equip segons les necessitats específiques de cada col.lectiu que participi en el Gamelan Coach Experience. És per això que és imprescindible una reunió prèvia al Workshop on es pactaran les línies de treball concretes, les competències, les habilitats i els temes a treballar específicament durant el Workshop. Identificar les febleses i àrees de millora de l’equip per treballar sobre elles, desenvolupar-les a través de l’aprenentatge i així poder alliberar el potencial real de  l’equip i assolir resultats extraordinaris.

IMPORTANT:

  • Cada equip pot dissenyar i definir específicament el Workshop a la seva mida segons les seves necessitats.
  • La durada  mínima de Workshop és de tres hores. Podem dissenyar des d’un Taller de tres hores  fins un Workshop d’un dia sencer presencial a l’Auditori.
  • Pressupost personalitzat segons el disseny del Workshop.
  • Aquest Workshop outdoors permet l’opció de seguiment i supervisió indoors per Coaches especialitzats en Coaching de sistemes, coaching one-to-one pels membres de l’equip, i altres dinàmiques indoors de desenvolupament personal i “Team building”.

On té lloc el Workshop Gamelan ?

El Wokshop té lloc a la seu del Museu de la Música de Barcelona.

Adreça: L’Auditori, Carrer de Lepant, 150, 08013 Barcelona.

Agenda a convenir.

El GamelanCoach Experience esta dissenyat per Simfocoaching. Es un Workshop amb la col.laboració del Museu de la Música i l’Auditori.

Captura de pantalla 2015-04-19 a les 23.26.44Més informació i contacte:

Jonathan Camps

Músic & coach

Simfocoaching:  www.jonathancamps.com

e-mail: jonathancamps@gmail.com

logo

logo l'Auditori