“Bienvinguts a Simfocoaching”

Bienvenidos a Simfocoaching    

(Puedes leer este post en castellano al final del post en catalán)

Moltes gràcies per dedicar part del teu temps a llegir aquest blog !

 L’objectiu de Simfocoaching es oferir un espai de reflexió personal al voltant de temes que m’he anat trobant d’una manera sistemàtica en molts dels processos  de coaching que he anat fet al llarg del temps tant a músics com a no músics. Moltes persones viuen preocupades, inhibides o fins i tot angoixades per qüestions importants i determinants a la seva vida, que condicionen el seu desenvolupament personal. Moltes persones senten que no estan vivint el màxim del seu potencial, o que no estan gaudint amb plenitud de les seves capacitats, i que no estan projectant al màxim el millor d’elles mateixes. Moltes persones se senten frenades i limitades en el seu creixement personal. Hi ha un refrany popular castellà que diu: “ Mal de muchos, consuelo de tontos “. Personalment, crec que mal de molts, vol dir solament “ epidèmia . Com pot ser que, tot i ser persones tan diferents, amb contextos socials i culturals diferents, amb gustos i costums diferents, amb expectatives i interessos diferents, compartim conflictes personals interiors i emocions negatives similars? Com pot ser que tot i ser tan diferents, acabem sentint-nos atrapats en circumstancies i situacions similars? Quin virus ha infectat el nostre pensament de manera que, en algunes situacions, la nostra autoestima es desinfli, la nostra auto confiança s’encongeixi, i que la nostra capacitat de créixer i desenvolupament, de gaudir i disfrutar, de viure amb projecció i il·lusió es converteixin en un “anar fent” en un ” anar passant per la vida “ de qualsevol manera?

Cadascú de nosaltres és especialment únic i extraordinari. No hi ha dues persones iguals en el món, no hi ha cap altra persona amb la mateixa capacitat de sentir i emocionar-se que tu. Ningú pot percebre les coses com pots fer-ho tu, des de la teva sensibilitat, en la teva intimitat, des d’allà on ningú pot accedir només que tu. Com estàs sentin-te ara en aquest espai exclusiu del més profund de tu? La millor manera per vacunar-te d’aquesta “epidèmia“ és que trobis l’espai personal per tornar a pensar en tu i per tu mateix, a trobar les teves pròpies respostes, a descobrir dins teu tot el teu propi potencial, i així dissenyar el teu propi camí a l’èxit. Moltes persones poden fer-ho per elles mateixes, d’altres, potser necessiten algú que les acompanyi en aquest procés d’aprenentatge, desenvolupament i creixement personal per tal explorar les pròpies creences, valors, fortaleses i limitacions amb la finalitat d’alliberar el màxim potencial i així assolir resultats extraordinaris.

Desitjo que aquest blog sigui del teu interès i et sigui d’utilitat en el teu camí. Si sents inquietud per algun tema en concret i creus que puc ajudar-te no dubtis en contactar amb mi, tant si el que necessites és un procés de coaching personal o simplement vols que publiqui algun post sobre algun tema en concret que sigui del teu interès.

Gràcies

És millor encendre un llum que maleir la foscor “ Proverbi àrab

—————————————————————————

Versión en Castellano

Bienvenidos a Simfocoaching

Muchas gracias por dedicar parte de tu tiempo a leer este blog!

El objetivo de Simfocoaching es ofrecer un espacio de reflexión personal en torno a temas que me he ido encontrando de manera sistemática en muchos de los procesos de coaching que he hecho a lo largo del tiempo tanto a músicos como no músicos. Muchas personas viven preocupadas, inhibidas o incluso angustiadas por cuestiones importantes y determinantes en su vida, que condicionan su desarrollo personal. Muchas personas sienten que no están viviendo el máximo de su potencial, o que no están disfrutando con plenitud de sus capacidades, y que no están proyectando al máximo lo mejor de ellas mismas. Muchas personas se sienten frenadas y limitadas en su crecimiento personal. Hay un refrán popular castellano que dice: “Mal de muchos, consuelo de tontos”. Personalmente, creo que mal de muchos, significa solamente “epidemia”. Cómo puede ser que, a pesar de ser personas tan diferentes, con contextos sociales y culturales diferentes, con gustos y costumbres diferentes, con expectativas e intereses diferentes, compartimos conflictos personales interiores y emociones negativas similares? Cómo puede ser que a pesar de ser tan diferentes, acabamos sintiéndonos atrapados en circunstancias y situaciones similares? Qué virus ha infectado nuestro pensamiento de manera que, en algunas situaciones, nuestra autoestima se desinfle, nuestra auto confianza encoja, y que nuestra capacidad de crecer y desarrollo, de disfrutar, de vivir con proyección y ilusión se conviertan en un “ir haciendo” en un “ir pasando por la vida” de cualquier manera?

Cada uno de nosotros es especialmente único y extraordinario. No hay dos personas iguales en el mundo, no hay ninguna otra persona con la misma capacidad de sentir y emocionarse que tú. Nadie puede percibir las cosas como puedes hacerlo tú, desde tu sensibilidad, en tu intimidad, desde allí donde nadie puede acceder sólo que tú. Cómo  te estás sintiendo ahora en este espacio exclusivo de lo más profundo de ti? La mejor manera para vacunarte de esta “epidemia” es que encuentres el espacio personal para volver a pensar en ti y por ti mismo, a encontrar tus propias respuestas, a descubrir dentro de ti todo tu propio potencial, y así diseñar tu propio camino al éxito. Muchas personas pueden hacerlo por sí mismas, otras, tal vez, necesitan  a alguien que las acompañe en este proceso de aprendizaje, desarrollo y crecimiento personal para explorar las propias creencias, valores, fortalezas y limitaciones con el fin de liberar el máximo potencial y así lograr resultados extraordinarios.

Deseo que este blog sea de tu interés y te sea de utilidad en tu camino. Si sientes inquietud por algún tema en concreto y crees que puedo ayudarte no dudes en contactar conmigo, tanto si lo que necesitas es un proceso de coaching personal o simplemente quieres que publique algún post sobre algún tema en concreto que sea de tu interés .

Gracias

“Es mejor encender una luz que maldecir la oscuridad” Proverbio árabe

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: